volg VO op linkedinvolg VO op facebookvolg VO op twitter

© 2013 Volkerink Organisatieadvies

Inzicht geeft uitzicht met de Talentenanalyse

Een TSI-talentenanalyse is zeer waardevol bij persoonlijke ontwikkeling, loopbaanplanning of specifieke projecten waarbij de talenten effectief ingezet kunnen worden.

 

Inhoud

De TSI-talentenanalyse is een online test. Het resultaat is een rapport van ruim 25 pagina's. Het rapport geeft inzicht in basisgedrag (wat iemand van nature heeft) en responsgedrag (wat iemand onder invloed van zijn (werk) omgeving laat zien). Door hier dieper op in te gaan wordt inzicht verkregen in de factoren die minder goed afgaan, die spanningen opleveren en onbewust toch energie kosten. Maar ook heel belangrijk: het kan ook inzicht geven in de talenten die iemand onbenut laat.

 

Doelgroep

  • Individuen: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling
  • Teams: teamcoaching, management development
  • Organisaties: werving & selectie, outplacement

Locatie

De test wordt online afgenomen thuis of op kantoor. U ontvangt een code waarmee u toegang krijgt tot het programma. Bespreking van de test kan op ieder gewenste locatie plaatsvinden.

 

Kosten

  • De kosten voor een TSI talentenanalyse bedragen € 250,- excl. BTW. Tijdens een persoonlijk gesprek van circa 1,5 uur wordt het rapport met u besproken en krijgt u het rapport mee.
  • Indien u geen behoefte heeft aan een persoonlijke toelichting dan is dit ook mogelijk. U ontvangt dan per email het rapport (kosten: € 175,- excl. BTW).
  • Voor specifieke groepsopdrachten kunt u contact opnemen met ons. Wij maken op basis van uw behoefte een plan met bijhorende offerte op maat.

Download hier een voorbeeldrapport
Download hier de informatiebrochure


Doe hier uw talentenanalyse